Vårens smyckestrender

Nu när solen börjar titta fram är det många som börjar få vårkänslor och vill uppdatera garderob och smyckeskrin med vårens hetaste trender.  Smycken kan piffa upp en hel outfit så det är här du ska lägga krutet för att bli ett riktigt modelejon.

Smycken kommer i många olika varianter. Halsband, ringar, armband och örhängen i guld eller silver är bara några exempel. Är det något du ska satsa på så är det just smycken eftersom detta är lätt att variera och går att anpassa efter dagens humör. När du är på strålande humör tar du på dig smycken som gnistrar i glada färger, skulle du istället vara på ett dystrare humör kan du liva upp dagen med halsband och ringar i dova guldfärger. Oavsett vilket humör du är på så finns det vackra smycken som passar.

Vårens hetaste smycken

många ringarEn av vårens hetaste trender när det kommer till smycken är more is more. Använd många halsband på en gång eller ha ringar på flera fingrar för att skapa en dramatisk look som fångar uppmärksamhet. Även storleken har betydelse. Smyckena ska vara stora och sticka ut, ett trendigt smycke denna vår är att ha stora ringar i öronen som ramar in ansiktet på ett vackert sätt. Ett annat trendigt smycke som har glömts bort lite på den senaste tiden är fotlänken. Detta gnistrar vackert när du är ute och går i en vacker kjol de varmaste vårdagarna.

Var kreativ med dina smycken

När du väl har hittat vårens trendigaste smycken finns det flera sätt att bära dem på. Här kan du vara kreativ och varierande för att skapa en personlig look. Vårt första tips är att använda berlocker. Detta är ett enkelt sätt att uppdatera dina smycken på och går att sätta på de flesta smycken. Använd gärna fler berlocker samtidigt som du mixar i guld, silver och rosé. Vårt andra tips är att använda dubbla örhängen. Skaffa fler hål i samma öra och bär likadana örhängen i alla hål­ – vackert och nytänkande. Vårt sista tips är att bära festliga smycken även till vardags, livet är ju trots allt en fest.