Ida Sjöstedt blev årets designer

Elle-galan har precis gått av stapeln och under kvällen bjöds det på otroligt vackert mode samt avslöjandet att årets bästa designer blev Ida Sjöstedt. Med hennes vackra, drömska klänningar och sätt att designa var det inte svårt att förstå.

”Pasteller, paljetter, spets och tyll. Rosenrött och bubbelgumsrosa. Ida Sjöstedt hyllar det tjejiga och utmanar idén om det skandinaviskt enkla med en glitterstark signaturstil. Från catwalk till ateljésytt – romantikens drottning regerar.”(läs mer)

Både på klädsajter som https://sofiamoore.se/, i butiker samt på catwalken går det inte att få nog av vackra klänningar. Man vill äga dem alla! Just nu är Ida Sjöstedt lite mer aktuell och populär då hon blev utsedd till årets designer på ELLE-galan. Att få det priset betyder oerhört mycket och är ett stort erkännande. Vad som karaktäriserar Idas kläder är att de är mycket feminina och starka. Man känner sig självsäker när man bär dem och spets, ja, spets kan man räkna med i många av hennes plagg och kollektioner.

Roy Fares med snyggast stil

Under kvällen blev det även andra nomineringar, så som att Sabina Bumba blev utsedd till årets bäst klädda kvinna, Hedvig Palm blev årets modell och Filippa K blev tilldelad H&M och Elles hållbarhetspris. Tidningen Café har gjort en intervju med Roy och på frågan hur han skulle beskriva sin stil säger han väldresserat och klassiskt. Detta är även något man kan se över lag på allt fler män. Man försöker gå mer och mer från den trasiga hipstern till mer väldresserat och omedvetet uppklätt. Att man alltid ska bära plagg som man känner sig bekväma i att bära är något Roy tror på stark, och även alla andra som fått priser under kvällen. Ja, att vara bekväm och att finna sin egen stil är ett vinnande koncept och då kan det inte bli fel.