Roligare att shoppa om det är billigt!

De flesta älskar att shoppa, fylla på garderoben eller fräscha upp med lite nya accessoarer eller smycken. Detta är extra roligt under sommaren och inför semestern, men tyvärr kan det vara svårt at få pengar att räcka till.

kassar shopping

Ekonomiska aspekter är såklart bra att ta hänsyn till under shoppingen, det är lätt at summorna svävar iväg och att man tillslut inte riktigt har koll på hur mycket pengar man lagt på shoppingen. För konkreta ekonomiska tips, kolla in här. Reor i all ära, men erkänn, visst kan det vara svårt att hitta det man faktiskt är ute efter? Reashopping slutar oftast med att man kommer hem med en massa grejer som var ”billiga” men som sedan inte används och blir liggandes hemma. Det som finns till ordinarie priser är oftast också de grejer som ligger bäst till med trender och mode, samtidigt som de ofta finns i fler utföranden och storlekar. Det är lättare att hitta det man faktiskt är ute efter i ordinarie sortiment och kollektioner som inte reas ut och det går ofta att få grejer som inte reas ut till rabatterade priser!

Rabatt på shoppingen

Hur får man det då? Idag finns företag som arbetar med att samla rabattkoder. Detta för att du inte ska behöva leta efter dem eller vänta tills du får ett speciellt erbjudande från någon butik du gillar. På Gratislandet finns det massor av rabattkoder till många olika butiker, med allt från smycken och accessoarer till inredning och andra grejer.

Modetips

Om man vill shoppa något som är helrätt för sommaren 2016, vad ska man köpa då? Det finns massor med trender denna sommar och det som syns mest är att sjuttiotalet och bekväma sommarplagg ligger i fokus. I mönsterväg gäller blommigt och randigt, men även enfärgat som klassiskt svart. Det finns något för de flesta helt enkelt. Enligt Metro Mode behöver alla män en hatt i sommar, och det finns massor av butiker det går att hitta rabattkoder till där det finns gott om snygga hattar. När det gäller att piffa till och höja upp valet av kläder lite är det dessa accessoarer och smycken som gäller:

  • Stora hattar
  • Kepsar
  • Blommor i håret
  • Chokerhalsband, läs mer.
  • Långa halsband
  • Mycket ringar
  • Kantiga former, som trekantiga örhängen