Höstens skotrender

Nu är hösten här och de flesta har nog redan investerat i ett par snygga höstskor. För den som inte har gjort det kommer här höstens trender.

11345655-mixed

Skor är nog de kanske mest personliga accessoarer som vi har, och man kan verkligen läsa in mycket om hur en person är genom att titta på personens skor.

”Och visst säger skorna en hel del om en person? Med dessa går man inte bara, man är i hela sitt väsen, i vått och torrt.” Läs mer.

Givna klassiker på modet

Men precis som det mesta går även skorna i trender och det som finns att köpa i butikerna är oftast det som är på modet nu. Vad gäller höstens trender när det kommer till skor ser vi de givna höstfärgerna som är på modet igen och igen – nämligen svart, brun och vinröd, skriver Expressen. Det vanligaste materialet som vi ser på hyllorna i skobutikerna är skin, skinnimitation och mocka. Så långt är det inget som förvånar oss, men när det gäller modellerna och utformningen så ser vi några nyheter.

Skor med fina detaljer

En av de absolut populäraste skomodellerna i höst är stövletterna och det är inte riktigt klassiska stövletter som gäller utan de får gärna vara utsmyckade med exempelvis nitar, fransar, spets eller dragkedjor. När det kommer till vilken typ av klack man ska välja på skon är det faktiskt helt upp till vad man själv tycker är snyggast och bekvämast. Det finns nämligen inga rätt och fel. En kort och knubbig klack är lika het som en lång och smal.