Ge bort lite glitter på Cyber Monday

Har du tänkt att skämma bort någon kär person till jul, födelsedag eller bara för snällhetens skull, så är Cyber Monday den ultimata dagen att shoppa på. Här kan du hitta fina smycken eller klockor att ge bort till någon du tycker om. Håll utkik efter de bästa kampanjerna redan i god tid.

Så – när är cyber monday, måntro? Den infaller alltid måndagen efter Thanksgiving och black friday som har blivit en hejdundrande shoppinghelg. Måndagen är dock den dagen som onlineshoppingen har sin kulm. Det är då du kan göra de bästa klippen istället för att handla dyrt till jul.

present med ringarÖverraska med smycke eller klocka

Ett smycke till flickvännen eller en klocka till pojkvännen går alltid hem och är en fin kärleksförklaring. Naturligtvis kan ett smycke eller en klocka även uppskattas av en syster eller bror, mamma eller pappa. Det är personliga presenter som vittnar om att det finns mycket affektion bakom. En klocka eller ett smycke behöver inte vara hutlöst dyra, men de ska ändå säga något och tilltala mottagaren på ett unikt sätt. Det är en present som dessutom kommer att få mottagaren att påminnas om den som gav bort det, varje gång han eller hon tittar på det.

Många väljer även att beställa egna smycken som sticker ut.

Romantik eller vänskap – Att välja rätt

När du köper ett sådant personligt föremål som ett smycke eller en klocka är det viktigt att du håller isär romantik och vänskap. Att ge bort en ring till en tjejkompis eller syster vill sig inte riktigt likaväl som till en fru eller flickvän. Att ge bort en dyr klocka till en man berättar också att det finns mer känslor i bilden, såvida det kanske inte rör sig om en examenspresent eller liknande. Ett ypperligt sätt är att ge bort en present med gravyr och budskap, som kan tona upp eller tona ned era band beroende på om det är romantiskt eller vänskapligt.