Svensk design populärt

I dag skriver vi om svenskt mode, som går från basic till glamour på röda mattan allt mer. Vi skriver även om hur lätt och trevligt det är att shoppa online istället för att springa på stan, samtidigt som det också brukar bli mycket billigare.

Kvinna dansar balklänningI en artikel som vi hittar i Dagens Nyheter kan vi läsa om hur svenskt mode intar röda mattan allt mer, vare sig det är Ida Sjöstedts kollektioner, design från Pär Engsheden eller kanske Stylein och Lars Wallin. Om det tidigare har varit så att svenskt mode mest har handlar om minimalistisk basic med vardagskläder i grått, svart och vitt så har nu steget tagits till golvsvepande klänningar försedda med paljetter till trendsättande design som bärs av allt från kungligheter till andra kändisar när det vankas röda mattan och galor.

För den som vill vara lite mer lyxigt klädd men kanske inte har råd med vare sig Pär Engsheden eller Ann-Sofia Back och Sandra Backlund kan det vara ett bra tips att handla sina kläder på nätet, till exempel finns det gallakjoler online som är superlätt att handla hem.

Jeans och parfym online

I en artikel i Expressen kan vi vidare läsa om hur jeans och parfym även de är smart och billigt att shoppa online, lagom till våren som vi nu alla väntar på i midvinterkylan. När man sedan väljer att shoppa online kan man göra det hemmavid med en stor kopp te i handen, när snön virvlar utanför eller regnet står som spön i backen, sedan kommer det till närmaste postutlämning och det är bara att gå och hämta ut – smidigt och stressfritt. Inför våren 2015 är det dessutom mer än inne mer jeans som har passform som framhäver kurvorna istället för att förändra dessa, men även ögonskuggor i silverblå nyans och en träffsäker och rätt parfym, som givetvis är billigare att köpa på nätet än i affären.