Kungliga skönhetsbehandlingar

Det ryktas vitt och brett om vilken kunglighet som har gjort vad med sitt utseende. Hur kan de alltid se så bra ut och vad hände egentligen med den där rynkan som alltid funnits där men som nu tycks vara borta? Gör kungligheter egentligen skönhetsbehandlingar och i så fall vilka?

Även kungligheter tar hjälp när naturen inte längre har förmåga att hjälpa dem på traven. Och detta gäller i alla länder som har monarki. De behandlingar som utförs är i stort sett samma som vi andra dödliga så en kunglighet kan lika gärna klicka på https://www.inskinity.se/behandlingstyp/fillers, som du och jag.

man får injektionVanliga skönhetsbehandlingar hos monarkin

Som kunglighet är det viktigt att vara mån om sitt utseende men det ska heller inte synas att något har gjorts. Men när åldern gör sig påmind kan inte ens en kunglighet backa för rynkor och hängande hud. Visste du att redan på egyptiernas och romarnas tid, så gjorde man skönhetsingrepp?

Botox och fillers

De allra vanligaste skönhetsbehandlingarna som dessutom sällan går fel, är botox och filers. De går snabbt och relativt smärtfritt utan konvalescenstid. Botox är även bra i förebyggande syfte. Många yngre gör behandlingen redan i unga år för att slippa utveckla kråksparkar och bitterrynkor. Andra behandlingar som är av intresse är:

  • Laserbehandlingar med föryngrande effekt
  • Tandblekning, porslinsfasader och korrigering av felställningar
  • Nagelvård och pedikyr
  • Skinbooster – en ansiktsbehandling inifrån som ger lyster, fyller ut och jämnar ut

Lyft hit och dit

Efter barnafödande och åldrande är det mycket som hänger och släpar efter. En kunglighet vill dock att hyllorna håller sig på plats, oavsett om det rör sig om de lägre hyllorna där bak eller de högre där fram. Bystoperation och ansiktslyft är vanliga men det ska inte synas att det är fejk. Därför kan man ifrågasätta vissa äldre kungligheters strävan att alltid fortsätta och inte sluta när de faktiskt ser tillräckligt bra ut.

Och de manliga kungligheterna då?

Jojomän, även män av kunglig börd kan roa sig på skönhetskliniker. Till och med de oäkta som bara är ingifta betalar en slant för föryngring och uppfräschning. Dock brukar männen istället unna sig skönhetsvård av hud, ta bort ansiktsvårtor och till och med göra lite botox.