Så lyckas du med bröllopet

Ett bröllop är en väldigt stor händelse som för många måste bli perfekt. Den stora dagen ska firas tillsammans med den man håller kär, men även tillsammans med vänner och familj. Inför ett bröllop vill du säkerligen se till att du känner dig så snygg och självsäker som möjligt, men utöver din egen klädsel så ska även lokalen eller kyrkan vara i tipp-topp.

Det finns mängder med olika typer av dekorationer som du kan använda dig av när du vill dekorera inför ett bröllop. Till festlokalen kan du t.ex. använda dig av kandelabrar, vackra stilleben och blommor till dukningen, skira tyger som skapar en känsla av att ni befinner er under en öppen himmel eller varför inte handbroderade servetter med gästernas namn på. Möjligheterna är oändliga och sanningen är att du kan påbörja dekorationerna redan långt innan gästerna sätter sin fot i kyrkan eller lokalen.

inbjudningskort till bröllopBjud in med vackra dekorationskort

Ett mycket bra sätt att sätta tonen redan från start är att lägga fokus på inbjudningskorten. Visst kan du egentligen använda dig av vilka inbjudningar som helst, men om du lägger ner tid på att scrapbooka egna inbjudningskort så kommer dina gäster att känna sig betydligt mer speciella, utvalda och välkomna. Scrapbooking är väldigt enkelt och går ut på att du, med hjälp av papper, dekorationer, pennor och sax, klipper och klistrar ihop dina egna inbjudningar. Om du har möjlighet (och tid) så kan du till och med göra varje enskilt kort personligt. Inför ett bröllop är det dock ytterst få som får tiden att räcka till. Ett snabbt, enkelt och vackert inbjudningskort kan du även beställa via nätet och på så sätt designa online, precis enligt dina egna önskemål.

Andra tillvägagångssätt

Du vill naturligtvis att dina gäster ska känna sig välkomna när de kliver innanför dörren och in på ditt vackra bröllop. Här nedan får du därför några smarta och enkla knep för att skapa det perfekta bröllopet med de perfekta dekorationerna.

  • Gör dukningen extra speciell genom att vika figurer av servetterna
  • Skapa egna bestickpåsar med hjälp av ett vanligt ritpapper
  • Vad är mer välkomnande än en gång till festlokalen i rosenblad?
  • Trött på den vanliga gästboken? Skapa ett gästboksträd istället!